جدال استقلال و تراکتور در مشهد برگزار نمی‌شود بیرانوند در لیست ساپینتو نیست اخباری اردوی سپاهان را ترک کرد شکاری غایب بزرگ پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر آل‌کثیر در انتظار جلب رضایت استقلال نازون به ساپینتو: برای بازی در سوپرجام آماده‌ام نازون رسما استقلالی شد دردسر استقلال بخاطر مدافع تراکتور تاریخ و ساعت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام | آبی‌ها پیروز جنگ روحیه افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) + ویدیو گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد + فیلم فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم
سرخط خبرها

آخرین ایستگاه لیگ برتر فوتبال در سال ۱۳۹۹| همه به‌دنبال پایان خوش

  • کد خبر: ۶۱۷۶۸
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۱
آخرین ایستگاه لیگ برتر فوتبال در سال ۱۳۹۹| همه به‌دنبال پایان خوش
امروز و فردا، آخرین هفته مسابقات لیگ برتر فوتبال در سال‌۹۹ برگزار می‌شود و استقلال در شرایطی به مصاف ماشین سازی خواهدرفت که ۷ غایب دارد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، هفته هجدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال در‌حالی امروز و فردا برگزار می‌شود که همه تیم‌ها به‌دنبال پایان خوش این سال سخت هستند. در بازی‌های مهم هفته، امروز استقلال میهمان ماشین‌سازی تبریز است و فردا پرسپولیس با نفت مسجد‌سلیمان بازی می‌کند و سپاهان در اصفهان به‌مصاف تراکتور می‌رود؛ بازی‌های مهم برای تیم‌های بالا‌نشین جدول که به‌دنبال حفظ یا ارتقای جایگاه خود هستند. در انتهای جدول هم بازی سایپا و نساجی و همچنین پیکان و ذوب‌آهن می‌تواند برای هر ۴ تیم سرنوشت‌ساز باشد.

استقلال با ۷ غایب مقابل ماشین‌سازی

استقلال پس از بازگشت فرهاد مجیدی، موفق شده است ۲ بازی گذشته خود را با پیروزی پشت‌سر بگذارد و حالا آبی‌پوشان امیدوارند با پیروزی مقابل ماشین‌سازی که دچار تغییرات بر روی نیمکت خود نیز شده است، فاصله‌شان را با صدر حفظ کنند و در صورت توقف سپاهان یا پرسپولیس، این اختلاف کمتر شود. استقلال در‌حالی راهی تبریز شده است که در این سفر، آبی‌پوشان ۷ بازیکن خود را به‌همراه ندارند. شیخ دیاباته، مهاجم اهل مالی آبی‌پوشان، با اجازه کادر فنی، راهی مرخصی شد و اکنون در کشور فرانسه به سر می‌برد. محمد دانشگر دیگر‌بازیکن غایب استقلال در این بازی است.
 
فرشید باقری سومین بازیکن غایب استقلال در سفر به تبریز است. هروویه میلیچ نیز که به‌تازگی به ایران بازگشته است، تنها در ۲ جلسه تمرینی با آبی‌پوشان به تمرین پرداخت و از فهرست تیم خط خورد. آرمان رمضانی و سعید مهری، خرید‌های جدید استقلال، نیز به‌دلیل بسته‌بودن پنجره نقل‌و‌انتقالاتی باشگاه با تیم به تبریز نرفتند. عرفان گل‌محمدی نیز که با سجاد آقایی معاوضه شد، از فهرست آبی‌پوشان خط خورده است. همه این‌ها در‌حالی است که ماشین‌سازان بعد از استعفای عجیب مهدی پاشازاده ۴۸ ساعت قبل از این بازی دوباره سعید اخباری، سر‌مربی برکنار‌شده خود را دعوت به همکاری کرده‌اند!

پرسپولیس به‌دنبال حفظ صدرنشینی

پرسپولیس که یکی از ۷ تساوی خود را به نفت مسجد‌سلیمان داده، فردا به‌دنبال شکست این تیم است تا با صدر‌نشینی، سال‌۹۹ را تمام کند. آن‌ها که سال را با همین جایگاه آغاز کردند و در پایان لیگ نوزدهم به چهارمین قهرمانی خود رسیدند، فردا این شانس را دارند تا با شکست نفتی‌ها با عنوان صدرنشین به استقبال سال‌۱۴۰۰ بروند. آن‌ها در این بازی مهدی ترابی و مغانلو را نیز دارند و بعد از مدت‌ها می‌توانند با حضور مهاجم در ترکیب خود وارد بازی شوند.

مهاجری در اندیشه پایان خوب سال‌۹۹

هم‌زمان با برگزاری مسابقات لیگ برتر دیدار‌های باقی‌مانده هفته نخست دور برگشت لیگ‌یک نیز امروز در شهر‌های مختلف برگزار می‌شود که در یکی از بازی‌های مهم، مس کرمان در خانه پذیرای گل‌ریحان خواهد بود. شرایط در جدول رده‌بندی به‌گونه‌ای است که مس در صورت پیروزی در این دیدار ۳۲‌امتیازی می‌شود و به صدر جدول بازی‌ها خواهد رفت. شهرداری آستارا هم‌اکنون با ۳۱‌امتیاز صدرنشین است؛ تیمی که این هفته در خانه با نتیجه ۳ بر ۱ در‌برابر شاهین شهرداری بوشهر شکست خورد و همین مسئله موقعیت صدرنشینی را برای تیم مس کرمان مهیا کرده است. شاگردان رضا مهاجری در بازی پیشین در خانه ۱ بر ۰ در‌برابر استقلال خوزستان شکست خوردند؛ اما تقسیم امتیازات بین تیم‌های مدعی بار دیگر موقعیت صدرنشینی را برای آن‌ها مهیا کرده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->